Aikuisuuden vaatteet saa jäädä, kun leikit kutsuu ja lumoutuu kaikesta näkemästään ja kokemastaan. Letting go, is protecting my happiness and I get a play ground with thousand and one opportunities be be fascinated from surroundings.

image1%20%282%29.jpg

 

Under the stars. Siitä on aikaa kun mykistyi tähtitaivaan alla näin. Pysähyttiin Olegin kans kukkulalla metsässä ja kattottii tähtiä ja oltiin vaan. Pakkanen poskissa ja otsalamppu valona vaa. Pimeydellä on ihmeellisen turvallinen syli. Sinne on niin hyvä hevosen kanssa kadota.

IMG_1808.jpg

Hyvää huomenta. Tullaan halituksi kaikki me, tänäänkin. Good morning. Hugs for everyone in this earth.

image1.jpg IMG_3327.jpg

Ranch mares beauty of coldness. Muikea muskeli mahti mielikki mimmi Mellukka(Plates Mellow Babe) oma kasvatti Pleskusta ja Lillistä pakkas päivänä. Mahtaakohan masussa köllötellä pikku Akselix Akselista(Wireless Lan) tai Akcella. Ajatella., mitä eloa vuoden ajat tuovat ranchin päiviin. Odotuskin on omaa aikaa jossa on sitä ihan omanlaista taikaa ja niin ettei muuta edes kaipaa.

image2.jpg

My ranch mom horses having special ”just for me” girls time.
Kun meitä on olemassa me kaks se tekee yhtä paremmaks. Tytöt Neena, Luna, Liza, Mimosa, Pilea ja minä

IMG_2611%20%282%29.jpg

Not much needed little girls to learn. Just takes second or two get hold on experience of relaxed body to be still.
Blonde ja Tatjaana tuo joka päivä ihmetystä ja kosketusta varsa lasten avoimeen maailmaan. Tulee mieleen ” jos sallit olen mitä ikinä haluat”

image1%20%281%29.jpg