Try it and you will know why. Sinne on kehkeytymässä todella vireä lännen ratsastuksen keskittymä. Quartereitakaan ei Lapista enää puutu, ei missään mielessä. Ihmiset ovat aivan omaa luokkaansa kuten heidän luontonsa ympärillään, eikä ainoastaan alkuperäis väestö vaan kaikki joille tuntureiden lumo riittää joskus hetkenkin. Täällä voi hetken ammentaa hiljaisuutta kuitenkaan jäämättä toimettomaksi.

DSC00293.jpg

Maailman katolla., mutta nyt ei olla New Yorkissa vaan Pyhätunturin huipulla. Meillä on kyllä melkoinen rikkaus tuo Pohjoinen, käsittääköhän sitä aina oman maansa vaurautta sen todellisessa mittakaavassa. Olipa taas huikea kokemus.

t%C3%A4m%C3%A4.jpg

Anu omalla Ranchillään taivaan katon alla. Pohjoisen sylissä.

https://luckyranch.wordpress.com/

Meet the locals in Lapland. Tapaa paikallisia.

https://www.youtube.com/watch?v=plVZf_lMybE

DSC00290.jpg    DSC00291.jpg

Mitä haluat. Named it. Lumikenkien kutsu kannattaa kuulla kun lumen paksuus ohittaa metrin.

IMG_0162.jpg

Mami ja Sari vielä näissä upeissa maisemissa. Takana kohoaa Soutaja tunturi, jonne pääsee ratsainkin. Todellisen vaikutuksen kuitenkin teki rennon rauhallisen reipas henkisen Antin touhut, hänen tehdessään lähtöä suoraan pihalta kohti Soutajaa "offareille" Outo ja ihmeellinen maailma, mutta niin kiehtova.

P1181618.jpg

Ja on siellä kesäkin..Mikelo ja Roy pulikoimassa Ranchin vieressä sijaitsevassa järvessä. Kesällä tai talvella Lucky ranch yövyttää vieras sakkia tunnelmallisessa omassa alakerrassaan.

DSC00591.jpg  DSC00840.jpg

Lapin Ruskassa ratsastetaan, tottakai. Eläinten asialla, joka hetki, Marianne sekä Salla Etelästä, hengenperinnöltään Lappilainen.

WP_000372.jpg

Katsot mistä katsot ja kaikki päättyy äärettömyyteen.

8.jpg  2%20%282%29.jpg

Ja käy ne sieltä meilläkin, hevosten kans ja ilman. Lillin Nu Skin jutut käytännössä ja kasvoissa. Parhaillaan käynnissä jo syntyneiden tulosten taltiointi. Ja Luka ensi visiitillä, tietenki talon parhaalla paikalla, olohuoneen leimu matolla lattialla.

a%20%283%29.jpg

Jos Pohjoiseen mieli palaa tai olet niillä suunnilla ja poro ajelulle tai maastoon mielii isommalla porukalla, tänne päin. Löytyy paikka jossa ei jää epä selväksi että onhan vaan paljon puhuttu suomalainen sisu vahvasti naisen halussa.

http://www.offpisteadventures.com/