Miten se voi olla mahdollista, että jos on tilaamassa elämänsä yhtyeen lippuja todennäköisesti viimeisimpään Euroopan keikkaan ja ne ovatkin loppuun myytyjä, löydät kuitenkin vaihto ehto liput ja tietämättäsi saatkin vippi liput ja sinut kiidätetään takakautta konsertti saliin. Ja huomaat seisovasi nokat vastakkain lavan edessä Steven Taylorin kanssa, kun moni tuhantinen yleisö on takanasi. Ei voinut kun toivoa että se olisi ohi, jotta vois vain muistella. Niin uskomatonta se oli.

 

Mitä se on kun rikkoo vuosia sitten kirpputorilta ostetun mieli lautasen, naurahtaen ”että sirpaleet tuovat onnea” mutta samalla mielilautasen menetys tuntuu musertavalta.. Seuraavalla viikolla kuitenkin kävelee kahden täsmälleen samanlaisen mielilautasen kanssa, hymyillen kirpputorilta kotiin..

 

Miten voi olla mahdollista että sama ihminen unohtaa lompakon kotiin ajaessaan yli viidenkymmenen kilometrin päähän asioita hoitamaan. Ja kuitenkin kantaa ilman rahaa, luotto korttia tai henkilökorttia tarvitsemansa tavarat tyylikkäästi hienoinen epäuskon ihmetys kasvoillaan autoon. Jonka parkkeerasi parkki ruutuun johon tarvittiin rahalla ostettu parkki lipuke. Rahaa ei kuitenkaan ollut, ja parkkeeratessaan, sen oivaltaessa ja ihmetellessä että mitä nyt tehdään? Pysähtyi paikalta lähtenyt auto kolmion eteen ja mies juoksi parkki lipukkeen kanssa todeten meidän varmaan tarvitsevan sitä ja siinä on vielä aikaa..

 

Se on mahdollista.

Älä koskaan luovu toivosta, mutta jos niin käy, jatka vielä toivottomanakin.

                                                                                 Edmund Burke suuri Brittiläinen valtio mies

-kv-