Kiitokset kaikille ihmisille, hevosineen ja ilman jotka vierailivat meillä talven mittaan. Jätitte jälleen kerran piristävää väriä ilmaan itsestänne. Oppimisen ja oivaltamisen ilon jakaminen on aina yhtä hienoa.

 

9-11 Huhtikuuta Megan opettaa ja valmentaa ranchilla. Yksityis tai yhteistunteja voi tiedustella ja varata emailillä revon.ranch@gmail.com tai koettaa onneaan puhelimella.

 

Kellojen kesä aikaan siirtymisen myötä, siirryn hetkeksi valmentamaan ranchin aitojen ulkopuolelle.

 

17-18.4   Kytäjä, Hyvinkää
19.4        Inkoo
20.4        Big Mamas Ranch, Kurikka
24-25.4  Hovin ratsutila, Vesilahti
1.5          Kvikant, Kokkola
2.5          Big Mamas Ranch, Kurikka
8-9.5       Inkoo     

Hevosia otetaan koulutukseen sitä mukaan kun tilaa tulee ja siinä järjestyksessä kun on otettu yhteyttä.

Huhtikuun ja Toukokuun tietämillä Julle tulee vuolemaan ja kengittämään sliding kenkään hevoset. Julle ottaa vastaan myös vieraita hevosia rajoitetusti. Ajankohta vielä auki siltä varalta, että lumien sulamiseen menee tänä vuonna odotettua enemmän aikaa. Mikäli olet kiinnostunut tuomaan hevosesi kengitykseen tai vuoluun, emailiä revon.ranch@gmail.com

Toukokuun puolesta välistä aina kesäkuun alkuun odotamme syntyväksi vuoden 2010 varsat. Ja niitä sitten onkin kun ”Hups”mentiin laskuissa sekaisin..:O))

Wonderfull speedy
Chocos Charm TequilA
Vics Nu Cinnamon
Nics Gray Nena
Whiz Vanna Moon
Cause Ima Diamond
Junes Gold Magic
Kaikki edellä mainitut tammat on astutettu Wireless Lanilla.

 

Appaloosa varsoja Raisin Jacistä on tulossa kaksi, Fiftys Cinderellasta ja Cute and Troublesta sekä lisäksi poikien vieraat naiset.

Valloittavan herttainen Valo, Classy Cody Jac astuu ensimmäisen ikäluokkansa tänä kesänä.

 

Kaikki ranchin oriit tarjotaan astutukseen kesällä 2010.

 

Rollen valmennus suunnitteilla kesän aikana, päivämäärää ei vielä tiedossa ja…

..sitten vakavan  harkinnan  edessä meidän kaikkien oma päivä REVON ROCK & RIDE  Millä kalibeerillä rupeamme sen järjestämään? Mitä me haluamme?
Alustavan suunnittelun perusteella olemme päätyneet harjoittelun omaisiin kilpailu esityksiin halterista reiningkiin esitettävissä ohjelmissa, jolloin jokainen meikäläis ratsastajista kunnianhimoisiin kilparatsastajiin pääsee harjoittelemaan sitä matalan kynnyksen yli, mukavalla mielellä, osallistumisen riemulla. Pienellä tai isolla porukalla.
Ja illalla Toivola tutisee äärirajoillaan, eläköön Toivola!, eläköön Mega-radio! Olenkin tässä laatimassa kirjettä Aerosmithille josko he ehtisivät näin lyhyellä varotus ajalla keikalle..

NYT SUUNNITTELEMAAN  JA IDEOIMAAN REVON ROCK & RIDE, KESÄ TAPAHTUMAA. TEHDÄÄN SIITÄ IKIMUISTOINEN PÄIVÄ TEILLE JA MEILLE HEVOSTELLEN JA SEURUSTELLEN

Kokous päivämäärä ilmoitetaan myöhemmin

Hiljaa hyvä tulee, niin kesä ei karkaa käsistä..