samsung%20s4%20active%20030-normal.jpg  samsung%20s4%20active%20029-normal.jpg

Näitten kavereiden kanssa kelpaa aamu aloittaa satoi tai paistoi. Mimmi takuulla lyllertää maneesille niin heinänjakoon kun keskikentälle maneesiinki, olet ratsun selässä tai ilman, mukana ollaan. Aina. Rinka on jalassa kiinni yöt, matkalaukussa jos se on esillä lähtöä vaille ettei jää erehdyksessä joukosta pois. Antaa tilaa omalle hetkelle, kun sitä tarvitsen ja on yhtä täydesti heti siinä kun sitä pyydän vaikka hetki sitten tarvitsinkin tilaa. Yhtä uskomattomalla vakaumuksella se asettuu jokaiseen karsinaan siivoukseen ajaksi, kuin se olisi asettunut sinne loppu elämäkseen ja siirtyy toiseen kun on sen aika. On etu oikeus kulkea heidän kanssaan.

image%20%284%29-normal.jpg

Ratsastan ja hoidan kaikki hevoset läpi aina ennen kun jätän ne mamma lomalle varsomisen lähestyessä, tässä Lizan vuoro, ystävällisyys ja mutkattomuus on kyllä vailla vertaa.Hevonen.

Akvaario_3-normal.jpg

Kirjoitinki jo facebookiin kuinka yksi Sarin sitä kautta lähettämä kuva leijui mielessä pitkin päivää, onnekkaan possun ilme on vaikuttanut koskettavan hyväntuulisena välähdyksinä kaiken päivää. Elämän melskeessä, monesti ajaudutaan kauas pois todellisesta ja aidosta olemisesta jota eläimet meille mutkattomalla ja viattomalla läsnä olollaan tarjoaa. Monesti silloinkin kun olemme  päivittäin niitä lähellä. Huomaamatta takerrumme epä olennaisiin ja ulkoisiin asioihin, emmekä annakkaan huomiota sille josta kaikki alkaa ja päättyy. Sinä päivänä se muistitti minua kaiken aikaa olemassa olosta.samsung%20s4%20active%20038-normal.jpg

Joku katsoo illalla telkkaria, minä kaloja.Olen oppinut että oma elämä tulee antaa itselle, tehdä se oman näköiseksi ja kuunnella omaa kehoaan missä viihtyy, siellä on minun paikkani. Silloin elämä täyttää sinut itsessään. Ylinmääräiselle ei ole  tarvetta.

sagan%20iphonekuvat2%20911-normal.jpg

Kielo(Mimosa&Akseli) ja sen ihanat ihmiset. Mahtava matka voi alkaa.

sagan%20iphonekuvat2%20273-normal.jpg

Jos haluat lännenhevosen, tee se. Tee sen kanssa kaikkea mitä haluat. Erottele jouhia kammalla kiireettä, katso tähtiä taivaalla lumi hangesta korkeimmalta kukkulalta,ota mukaan kaikkialle. Antaudu ja anna sen ohjata, kuuntele milloin tulee asettaa rajoja ja milloin rakastaa.

IMG_0081-normal.jpg

Kun katsoi tämän ihmis hevos perheen keskinäistä kiintymystä ja sen sisällä vallitsevaa tyytyväisyyttä, sanat kävivät tarpeettomiksi.. Kun ihminen antaa itselleen sen jota oikeasti tarvii, se ei tarvitse paljon, mutta saa koko maailman. Yllättäin taka kaarteessa Tomi ja Ella tarttuivat toisiaan kädestä kiinni havahtuessaan hevostensa yhteiseen kiireettömään matkantekoon.

hopea%20harja-normal.jpg  kalle-normal.jpg

Joku sanoi ihan vastakin että pitää olla hyvä hevonen, se ei ole totta, kaikki hevoset ovat hyviä, me teemme niistä sellaisia kuin niistä tulee. Ja kun sen teemme ymmärrämmekö antaa tunnusta että me todella teimme sen! Yllä olevan pariskunnan "Hopea Helmi". Kallen Charmi on aina tallella kun tapaamme, ainoa mitä se tekee niin se lisääntyy vaan.

steppi-normal.jpg 

Kun sen kokeminen ja tarkasteleminen riittää mitä me olemme, ei ole puutetta, ei pettymyksiä eikä tavoitelta, aina hetken päässä vaan ne ovat tässä.(Steppin Lil Peppy)

elena-normal.jpg

Voisinko enempää olla kiitollinen työpäivistä, siihen kuuluvista ihmisistä ja hevosista. Kummalista tosiaan miten oikeassa kohdassa olemmekaan aina menossa oikeaan aikaan saadaksemme juuri oikean tiedon, oikean oivalluksen jos vain sallimme, me kaikki.