1%20%285%29-normal.jpg

Rinka, ystävistä parhain, aina mukana, kuten se on milloinkin mahdollista.

Maailman ajassa on hyvä ja turvallista kulkea, se kiinnittyy aina nykyhetkeen. Vuoden ajat rytmittää elämää ja työtehtävien luonnetta. Säätä ei voi säädellä, ei päättää päivien kulkua, toimiin jotka ovat maatilan elämisen edellytys. Tartutaan niihin aina kun niiden aika on. Kynnetään, kylvetään, korjataan ja syötetään. Astutetaan,Varsat syntyvät, ne kasvatetaan, suden hampaat poistetaan, koulutetaan ja kotiutetaan. Polttopuut kaadetaan, haetaan, pilkotaan ja pinotaan ja lopuksi poltetaan. Kaikki tapahtuu maailman ajassa. Paras hetki on käsillä juuri nyt. Aika jonka maailma kellottaa itsessään.

Hymyilytti kuunnella vierestä  keskustelua Helsingissä ollessani, kuinka kirja kauppa Eranovan ovesta lentelee sisään mehiläiset milloin kantautuu lunta, milloin rapaa, sitähän se on, maailman aikaa. Ei ole väliä missä toimen kuvassa olet, kulkea voi maailman ajassa tavallaan. Kirja tilauskin saa syntyä maailman ajassa, asettua hyllyyn, antautua lukijan käteen, löytää paikkansa jonkun kodissa, kiertää käsissä joissa se on tarpeen. Lakataan yrittämästä olla siellä, missä luulemme meidän pitävän olla ja ruveta olemaan siellä missä tosiasiassa olemme. Talvella talvea ja kesällä kesää.  Antautua maailman aikaan.

Usein pahimman pelkomme kohtaamisen vältteleminen, estää meitä löytämästä mitä haluamme. Juuri se on edessämme estämässä pääsyn toiveeseemme. Hevosta joka on verkkainen liikkeiltään, pidetään itse liikkeessä jotta se ei pysähtyisi, niinpä hevonen ei pääse koskaan oppimaan kuinka lähteä liikkeelle itse. Voimistamaan asiaa, joka voimaantumista tarvitsee.

Monesti teemme itsemme näkyviksi väärin perustein. Annamme ympäristön päättää miltä näytämme ja joudumme ansaan, josta on vaikea päästä pois lakkaamatta olemasta. koska on identifoinut itsensä sen mukaisesti ja kadottanut todellisen minänsä. Luopumalla henkilökohtaisesta historiasta, pääsee puhtaan ja avoimen mielen piiriin. Eläminen ilman kritiikkiä, arvostelua, menneisyyden kahleita on mahdollista saavuttaa. Tee rakkauden teko itselle tänään. Se kaikki on mahdollista tässä hetkessä.

Astu sisään kirjakauppa  Eranovan ovesta ihmeelliseen taivas energiaan jos Helsingissä liikuskelet

http://www.eranova.fi/java/index.jsp

Voimaannu omalla voima taululla, tässä minulle maalattu taulu

Riemu-normal.jpg

http://www.sainga.fi/

Tai astu korennon kevyeen kauppaan Oulussa ja ylläty

http://www.kuukorento.fi/