No nyt voi julistaa virallisesti syksyisen luonnon värikylvyn päättyneeksi, kylpemistä kyllä jatketaan mitä erillaisimmissa olosuhteissa ja asioissa värien kera aina tarpeen mukaan. Ihmeellistä miten paljon väri voi virkistää, kannattaa oikeasti kuunnella millä värillä milloinkin itsensä haluaa peittää tai julkistaa:O))

TOIVOLASSA HIRVIPEIJAIS TANSSIT LAUANTAINA OIKEIN LIVE ORKESTERIN KANSSA

Eli jos jotain tanssituttaa niin täältä pesee ja myöhäis illassa sitten toivelistan mukaan. Edellisvuosien tapaan ei ole tahtonut sisään mahtua, joten tiedossa on Täydenmenon ilon pitoa! Tervetuloa mukaan!

Nyt myöhäissyksyllä Pyhätunturilla ja Luostolla vieraillessani, ehdottomasti vaikuttavin ja mieleen painuvin näky kohtasi kun ladon ovi avattiin ja näytettiin kuinka kana oli asettunut hautomaan munia. Tällaista en ollut koskaan ennen nähnyt ja se oli minulle  pysäyttävä elämys. Voiko olla enemmän järisyttävän voimallista ja tyyntä olemista. Pisti tosiaan miettimään, miten asioiden päälle voi asettua!

Tästä linkistä löytää Luoston valmennuksen tunnelmaa ihastuttavasti kerrottuna ja upeasti kuvattuna, kenellekkään ei varmasti jää epäselväksi olemisen ihanuus tunturien keskellä.

http://www.westernriderlapland.net/