Ensi kesänä Tuomo ottaa hevosia vastaan aloitettavaksi Revon Ranchillä. Jo useamman vuoden ajan Tuomo on ollut mukana hevosten aloituksessa ja istunut selkään silloin kun kukaan muu ei siihen suostu. Ollut ahkera ja rehti työkaveri aina. Aloittanut myös hevosia Brucen kanssa Texasissa Liggetts Training Stablella ja työskennellyt Rolf Peterkalle. Kouluttanut ja aloittanut ensimmäisen oman hevosensa Dancing Okie Paulin itse 15 vuotiaana.
Koskaan en ole nähnyt näiden vuosien aikana Tuomon suuttuvan hevosille, sanovan koskaan ja mistään hevosesta pahaa, löytänyt positiivisen näkökulman silloinkin kuin näkyvyys siihen on huonoin. Välitön luottamus on jotain aivan aikaansa edellä olevaa. Saakai mieski rakastaa hevosia sanoi Tuomo ja silitteli Lancelottia.
Yhteyden otot suoraan Tuomolle 044 0220893 tubehs@hotmail.com tai asiaa voi tiedustella myös minulta katjalta 0407150867 revon.ranch@gmail.com

https://www.youtube.com/watch?v=vP-aG-d1_pM

DSC07184%20%E2%80%93%20Kopio.jpg

Videon Lancelott etsii myös omaa kotia, omaa ihmistä, elämän mittaiselle matkalle. Lancelott täyttää tänä vuonna kolme, elämä siis on edessä. Lancelott on erityisen lahjakas nuori hevonen, rakastettava ja otettu vain harvakseen, oppiakseen ja ymmärtääkseen. Väsytetty eikä pakotettu ole koskaan. Lancelott on pieni kokoinen quartteri ruuna.