Kuvassa Tuomo ja Oliver Rollen kevään valmennuksessa

Juuri ku piti hiljentää tahtia, on täys meno päällä taas, just ku ajatteli et pitää rauhottua ei malta. Päivät täyttävät niin mukavat asiat että eihän niistä edes väsy, ainoa ongelmallinen asia on aika. Tuntuu et jalka on oven välissä ettei talvi tulis ihan vielä jotta Sliding kenkiäki vois pitää muutaman ylinmääräsen viikon täällä pohjoisessakin. Treenejä riittää niin itselle pidettäväksi kuin itse osallistumaankin ja se vasta on hauskaa! Tämän vuoden aikana myytiin paljon ranchin hevosia maailmalle. Tilanne ja tilaisuus ovat tehneet tehtävänsä ja aikaa ja intoa on omaan ratsastukseenki, mistä hevoset näyttävät olevan pelkästään hyvillään. Vanhat mammat, Lilli ja Mami on siinä kunnossa kesän jälkeen et pitäs niittenkin päästä kisaan lastensa sekaan. Yksi kesällinen lapsi etsii vielä omaa ihmistä, palomino tamma Friidu Pilkusta ja Lillistä, oikea kainaloinen kaunokainen. Muutama Kurikan Leenan orista olevaa jälkeläistä on jatko treeneissä ja näyttävät tosi lupaavilta, ja huh miten mukavia ratsastaa. Muutenki koko tämän vuoden koulutettavat ovat tuoneet pelkästään iloa tallin arkeen. Nuoret likat Ulpu ja Step Lil Pep ratsastellaan talven läpi pitemmälle, hymy on irronnut niitä katellessa. Kaksi vuotiasta kotiin ei jäänyt kuin Luna(Fifty&Lulu) joka on nyt koulunpenkillä ratsuksi opiskellen. Pim on uudelleen koulutuksessa tunti hevosen osan jätettyään ja näyttää täysin siemauksin nauttivan ja niin minäkin, sillä hevosella voi laukata mailman ääriin on se niin ihana istua. Akselilla astutettiin Mimosa eka kerran ja Neena, Mooni ja Typy astutettiin Valolla jotta saadaan yksi kunnon ikä luokka Valon lapsia ensi vuonna remmiin. Olisin astuttanut Stepinki mutta Johanna esti :O)hyvä niin, kasvakoon vielä. Muutenki pojilla oli tänä vuonna paljon upeita tammoja muualta, Odotamme paljon hienoja varsoja ensi vuodeksi ja eipä tuhlata tätä tulevaa talveakaan haihatteluun vaan ihan muitta mutkitta eteenpäin omaa tietä .                                                                                     

Ranchille myös aletaan ottamaan vieraita yhdellä yöpymisellä tutustumaan Ranchin elämään ja arkiseen työskentelyyn hevosten kanssa, hyvän ruuan kera, vanhan saunan parantavilla löylyillä, puilla lämmitettävän pirtin majoituksella. Tiedossa mukavaa ja henkistä yhdessä oloa katkaisemaan kiirettä antaen hevosten maailman opastaa olemaan vaan. Pistä viestiä revon ranchin emailiin jos haluat mukaan. 

Ei täsä sentään ihan taivaassa asuta, on sitä sattunut paljon mikä ei ole aina tuntunut hyvältä, mutta niillehän minä en anna valtaa niitä paisuttelemalla tai sen koommin muistelemalla. Hyvää opetusmateriaalia ovat olleet hahmottaessani omaa minääni, miten sen rajaan ja mitä siihen kuuluu ottaa ja mitä ei.

Tulevat valmennukset omien lisäksi

ROLF PETERKA tulee valmentaan ranchille 19-20.11.2011 alkaen klo 10. Peruutuspaikoille voi kysellä ratsastamaan, muuten kurssi täynnä, kuuntelemaan voi tulla entiseen malliin, ilmoittautua tai kysellä voi sähköpostilla revon.ranch@gmail.com tai teksti viestillä tai soittamalla 0407150867

RICK LEMAY on valmentaa Juurussuolla 29-30.11.2011 tiedustelut Piia 0407161016

Kuvassa Ella ja Ulpu(Mami&Jätkä)sekä katja ja Step Lil Pep(Hes a steppin jac&Miss Hot Peppy Star) Takana tulee Noam