j%C3%A4tk%C3%A43-normal.jpg  j%C3%A4tk%C3%A44b-normal.jpg

Kaikki jutun kuvat on otettu tänä kesänä. Jotkut asiat vaan puhuvat puolestaan, 25 vuotias Jätkä

IMG_4955-normal.jpg   IMG_4840-normal.jpg

Jätkällä oli pitkä kilpailu ura euroopan kentillä ja se ehti saada lukuisia jälkeläisiä ennen muuttoaan meille ensimmäisen siitosorin virkaan "orin kuvan" opettajaksi. Olen hyvin kiitollinen näistä vuosista, paljon olen oppinut,joskin olen aina kunnioittanut sitä niin paljon, että en juuri ole sitä ratsastanut, ja se on todellinen "reining machine". Viime talvena kuitenkin Jätkä siirtyi lopullisesti minun omistukseen jolloin tuntui ajan olevan kypsä antaa tulla Jätkän tulla vielä lähemmäs sydäntä. Kesän aikana Jätkä sai alleen kengät ja se suorastaan rupesi hehkumaan. Aina silloin tällöin vieläkin otetaan yhteyttä mailmalta Jätkää koskien, arvostus ei näytä ehtyvän. Jätkän tarina sinänsä on ihmeellinen kuten kaikki ranchin liittyvät tapahtumat, sekin on tuntunut olevan kokoajan korkeimman käsissä. Koskaan ei Jätkästä ole siirretty markkaakaan, suuri sieluinen liikemies joka sen omisti "antoi" sen minulle erinnäisten vaiheiden jälkeen, muistan kuinka hän kysyi minulta pitäisitkö siitä sen loppu elämän huolta? Vastausta ei tarvinnut paljon miettiä. Sain pitää Jätkää kuin omaani kaikki nämä vuodet ja vihdoin katsottiin minun lunastaneen hänet kokonaan omakseni. Loppujen lopuksi on aivan sama kuka nämä hevoset omistaa, tärkeintä on että niillä on kuka rakastaa.

ima%20granite%20rose-normal.jpg

Kuvassa Ruusu ja Roosa takaa ja eestä

rose-normal.jpg

Tänä vuonna Jätkä sai ihanan tamma varsan (Ima Granite Rose) Pimin(IDandy Texas Remedy e.Cause Ima Diamond)  kanssa josta me kaikki olimme suunnattoman iloisia, se tuleekin jatkamaan Jätkän sukua meille. Kiitokset Sarille ja koko makeelle tallin porukalle<3

OMAN VOIMAN ÄÄRELLE

Se mikä oli meille hyväksi eilen, ei välttämättä vastaa tämän päivän tarpeita. ja se ei tarkoita että se oli jotain huonoa.  Se mitä löisimme edestämme eilen, löysi kohteeseensa koska sinne oli olemassa väylä, jonka olimme itse avanneet. Sen takia on hyvä ymmärtää että kaiken, ihan kaiken me tulemme löytämään edestämme minkä taakse jätämme niin hyvässä kuin pahassa. Sekään ei tarkoita että menneet tai tulevat kokemukset ovat eriarvoisia, ne itse asiassa ovat vain tarpeellisia kokemuksia, jotka tapahtuvat elämän rakkaudesta minuun. Ja kuitenkin merkityksellistä on vain mitä tapahtuu juuri nyt. Tuntuu kuitenkin niin helpottavalta hyväksyä että olen omalla itselläni vetänyt puoleeni tulleet tapahtumat, asiat, ihmiset ja ne ovat vastanneet sitä mitä milläkin hetkellä olen ollut. Se kaikki olen minä itse ja minä saan muuttua. Minä olen tarvinnut ne kokemukset että voin muuttua ja löytää se mitä täytyy.

3-normal.jpg 4-normal.jpg

Luopuminen itseä häiritsevistä uskomuksista , jättämällä taakse epävarmuudesta ja pelosta johtuvat toiminta mallit joka vääjäämättä johtavat aina elinvoiman ehtymiseen. Pidättäytyminen vastaan ottamasta ympäristöstä tarjottua negatiaa on kuin aukaisi mahdollisuuksien kartan eteensä. Tiedosta merkityksettömät ja vanhasta muistista mukana kulkevat asiat. Antaa muutoksen tapahtua joka syntyy rehellisyydestä itseä kohtaa. Sitä mitä sinä olet. Laitatetaan ei toivotuille ajatuksille piste ja sallitaan ainoastaan positiivisuuden vaikuttaa meihin.

1-normal.jpg  10-normal.jpg

 

Uuden tilan avautuessa väistämättä sen näkymä siitä avartaa ymmärrystä miksi tilaa tarvitsi syntyä.  Uuden löytäminen ei merkitse aina että sen täytyy olla jotain uutta, voit nähdä mitä sinulla on, se on näkökyky joka syntynyt kokemuksista. Meidän ei aina tarvitse muuttaa jotakin tai tehdä radikaaleja muutoksia usein oivallus palaaminen juurille siihen mihin olet alun perin uskonutkin ja sen näkeminen uudessa valossa, antaa eheyden tunnun siitä mitä olet ja haluat olla. Joskus on hyvä pysähtyä oman elämän eteen, ikään kuin omassa vallassa olevan yrityksen äärelle ja tehdä oman elämän inventaario miten asiat todellisuudessa on niiden asioiden osalta joihin itse olet voinut vaikuttaa ja niiden jotka ovat olleet tosiasiassa vaikutuspiirissäsi. Mihin on syytä uskoa ja mihin ei. Mikä kuuluu sinulle ja mikä on tai on ollut kokonaan jonkun toisen matka, johon joskus samaistumalla menettää kyvyn tunnistaa mikä on oikeasti omaa.

  6-normal.jpg  IMG_5458-normal.jpg

Me itse annamme hyville ja huonoille asioille elämän. Meidän on se päätösvalta ja päätöksen siihen voit tehdä vain sinä itse. Miten aioit käyttää tämän hetken elämästäsi?