Onko olemassa elämää ilman hevosia? Voi olla, mutta jos olet menettänyt elämän, ne tuo sinut siihen varmalla takaisin. Voit olla myös varma että sen minkä menetit ei ollut edes elämä.
Is there a life without horse?Could be, but if you have loose the life, they bring it back to you for sure. And what did you loose was`t life.

Sisällä pitkään kytenyt halu nousta taas omien tammojen selkään vei toissapäivänä voiton. Nyt kun varsatkin on yöt omassa karsinassaan, lähdettiin noin 11 vuotta sitten varsomaan lasketun Typyn kanssa aivan omalle yhteiselle hetkelle. Meinas sydän haljeta pelkästä rakkaudesta. Mikä tuttu suloisuus tuli vastaan..Olemme kasvattaneet ja kouluttaneet muutamaa poikkeusta lukuunottamatta kaikki siitoshevosemme itse ihan alusta alkaen. Tiedämme mitä ovat isät, emät.
Kaikki tammat ovat testattuja four panel testillä ja puhtaita.
Yhtäkään hevosistamme ei ole siirretty siitosuralle sen takia että ne olisivat"rikki" eikä niistä olisi enää ratsuksi, vaan siksi että siinä on jotain erityistä kallisarvoista jonka haluamme jakaa varsojen kautta muillekkin.

Tässä Typyn video mitä tänään

https://www.youtube.com/watch?v=AxjexCLxxiA